Onze projecten en diensten

AGT is een referentiebedrijf voor engineering van grondwatertechnieken, opererend op het raakvlak tussen wetenschap en uitvoeringstechniek, daarbij strevend naar maatschappelijke meerwaarde. Als onafhankelijk bureau zijn wij goed geplaatst om zowel aan overheden, particulieren, bedrijven of andere studiebureaus een objectief en onderbouwd advies te verlenen over complexe en minder complexe grondwaterkwesties.

Onze projecten en diensten
Onze projecten en diensten

Onze projecten

AGT is expert in uiteenlopende technieken in verband met grondwater. Bekijk onze voorbeeldprojecten binnen België maar ook in het buitenland (Qatar, Nederland, Engeland, Israël, ...).

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dan bekijken we samen hoe we uw project tot een goed einde brengen.

Onze projecten en diensten

Onze diensten

AGT heeft meer dan 20 jaar ervaring in het domein van grondwater en daarmee gepaarde uiteenlopende technieken.
AGT is dé specialist in bemalingsstudies. Daarnaast bestudeert AGT ook de haalbaarheid van ondergrondse energieopslagsystemen, onderzoekt en adviseert klanten bij bodemonderzoeken en ook in het domein van waterbeheer, klimaatadaptatie en ecologie heeft AGT voldoende kennis en ervaring opgebouwd om u hierbij te ondersteunen.

Projecten in de kijker